comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv
|
|
« : 29 Августа 2011, 15:44:15 » |
|
Наостопротивіло міське животіння серед тренваїв, проспектів, гастрономів і асфальту? Дуй в Коктебель, на НюДжазФест - оттопиришся по-дорослому, покажеш своє справжнє запліснявіле єство громаді розфуфирених неформалів - якщо в тобі залишилась хоч одненька жива вірно функціонуюча клітинка, хоч у моСКу, хоч у печінці, хоч у серці! "Повипялісь, топирься бидлом - но стіх водой не поразжидь!" - як висловився колись з цього приводу класик совЄйськой літЄратури Олександо Іванов... Отже - Коктебель-2011!!! Я, правда, видвигаюсь 9.09.11 - ну пойорзаю там по Феодосії, помилуюсь Айвазовським, потиняюсь по Долині Привидів - відшукаю піонерський вхід... Доречі - якщо ХТОСЬ знає дирку в ДП - поділіться, щоб не довелося мені тамтешніх лісників паплюжить і нищить... Якщо збереться команда бажаючих чистить і смажить свіжу рибу - зголошуйтеся, візьму гідрокостюм, ласти і сітку - буде багато крабів, скатів, лисиць, фазанів і проТчої смачної кримської дичини - я наловлю. Чистить і смажить відмосвляюсь навідріз - уся ця кров і жовч тошнить мені ще з Любімовськоого Пляжно-Еротичного... Давай, народ велолюдний, заводь "пламЄнниЄ мотори", пофінтіфлюшим перед жовтневим щорічним маршем в Большой Кримський Каньон за грибами, ліщиною і кампотіками з кримських кізілок!!! Ага, доречі - зараз застовблю і вихід в БКК, зазвичай це відбувається 2 жовтня - якраз ліщина визріває в Каньйоні!!!
|