Ох і навалилися на мене злі київські дЯдьки - нема спасу!!! Продублюю я краще тему на рідному ДВК!!!
Отже -
Re: 03.08.12 Щорічний Пляжно-Еротичний НкНюВП
Сообщение comandor194sm » 5.7.12 11:50
О-о-о-о-о, зашевелився ВелоНарод Київський! Я ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕНИЙ!!!
Отже - по порядку.
Я дванадцятий рік організовую Пляжно-Еротичні ВелоПоходи - подивіться мої попередні теми. ПЛЯЖНИЙ велопохід - це постійна тусня на пляжі, з радіалками в Інкерман, Херсонес, Севстополь без вантажу тощо. Жа-а-арко їздить в серпні по Криму - я волію тупИть на пляжі. Ну, Люди Добрі - поцікавтеся хоч трі-і-і-ішечки, поверніть голову туди-сюди, роздивіться - і ВСЕ СТАНЕ ЯСНО без тисячі дурних запитань.
MaD_CameL писал(а):не будет тема оформлена
Хто цей сердитий дядько? ШО він від мене хоче? Як треба реєструвати пляжні велопоходи? Ви ЩО, з глузду з"їхали? Мо" мені ще вам мзди дать - як Володимир Великий татарам? Поясніть докладніше - тільки не напрягайте мене зайве - я того не люблю.
psi-victor писал(а):Тема интересная.
Оце нормальний хід - отак я люблю. Пояснюю: колись, коли моїй Анні Марії виповнилося 11 рочків, я почав організовувати Чергові Травневі Дитячі Велопоходи в Крим - було у мене четверо друзів, по двоє діток у кожного. Ну а після травневого ми ОБОВ"ЯЗКОВО ходили ще і у серпні в пляжні походи - збиралося до 14 учасників, плюс стільки ж місцевих приїздили слухать гітару біля багаття вечорами. Навіть з Сарапула приїздили, з Красного Луча - Мішка Гіоргіні вшосте, здається, приїде - вже квитки купив.
http://dneproveloklub.dp.ua/forum/index ... 686.0.html, тобто ПЛЯЖНИЙ він тому, що відбувається на пляжі, Еротичний - бо якщо ТИ не взяв з собою дружину або наречену - то будеш тільки дивитись на засмагаючих поруч дівчат, пару на пляжі за два тижні не знайдеш ЗРОДУ. Тим, хто їде ПАРОЮ, еротичність перетворюється на сексуальність АВТОМАТИЧНО. Ню - значить натуралістичний, тобто усі бажаючі засмагати БЕЗ мокрих тряпочок на тілі можуть вільно ті мокрі холодні тряпочки позакидать у сусідні колючі кущі і засмагати голими. Пляж Любимівський ТАКИЙ, що дозволяє ВІЛЬНО ТО РОБИТЬ трішки далі від урізу води, в дюнах. За усі дванадцять років Любімовського натуралізму ЖОДНА ЛЮДИНА не муркнула мені нічого незадоволено, навпаки, вдячні натуралісти, які боялися раніше оголюватися на пляжі, ховалися подалі від людських злих очей - осміліли і з плакатами і транспарантами "Дайош Європейський рівень життя вже СЬОГОДНІ і ТУТ!!!" почали загоряти голяка поруч зі мною і під моїм захистом. До столу і біля котлів - єСтЄсТвЄнНо - приступаємо одягненими і запнутими. Ну і по місту ми ходимо - як усі, хіба що на вЄлі я пересуваюсь - як і по Кийову - в одних часах і трусах!!!
boogie-woogie писал(а):а де реєстрація?
Ще один злий дядько Буугі-Вуугі! Про ЯКУ реєстрацію мова? Ну ви мене доведете, Люди ДОбрі, до прочитання Правил Вашого Форуму... Хоча я ТАКИЙ Характерник, що скрізь встановлюю ВЛАСНІ правила...
Ще попоїздять по Україні її сини і дочки... на велосипедах... ах... ах...