comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv
|
|
« : 11 Июля 2016, 08:15:12 » |
|
Крим не наш. Це боляче і сумно. Але маємо ще море Чорноморського узбережжя, щедрого та звабливого. Мої діти виросли, дитячі травневі велопоходи втратили актуальність по незалежним і з залежних від мене причин. Але Пляжні Велопоходи я продовжую організовувати з настирністю маніяка, бо люблю Єто Дєло. У 2013 році стояв у Затоці. Пляж чудовий, води прісної — хоч залийся, в 100 метрах водонапорна башта, морепродуктів валом, кавуни дешеві — насолоджуйся. Заважає лиманна подьонка. ХМАРИ МОШВИ. Вирішив пошукати місцинку без мошви і без лиману. І таки знайшов !!! Проїхав вєлом у травні Від Курортного до Лебедівки —узбережжя без лиману, посередині чЮдне бесарабське село Велика Балабанівка, на картах Миколаївка. Задружився з місцевими рибалками, і вони показали просто бомбєзне місце. Посадка, що виходить прямо на узбережжя і на пляж. Дров валом, людей нема, колодізь Федота Зайцева — в кілометрі, сільський супермаркет — в полутора. Ідеально? Згоден. Правда, Пляжно-Еротичний велопохід перетворився на Авто-Мото-Вело-Фото-Байда-Риба-Краби-Сходи-Захід Сонця-Кавуни-Бастардо-Мадера-Сни... Кароч. Сухі цифри: За 27 днів: 1. у мене перебувало 26 друзів з 6 міст України. 2. 20 з них у мене не було сусідів, приїздили одинокі джипи на вихідні пофотаться на пляжі голими. 3. з´їв особисто 24 кавуни — по 2 гривні кілограм... промив організм так, шо маманегорюй. 4. випив по 6 літрів кагора, бастардо, мускателя, рислінга з заводського магазина «Вина Бесарабії» у Б.-Дністровському. 5. набрав 24 000 метрів висоти, навіть в Криму такого не бувало. Поясню. Між посадкою табору і пляжем — 30-метровий обрив зі сходами. Глина. Список учасників : 1. Мишко Командор194см — керівник, младшенький любімєнький балуваний синочок Людочки. 2. ДДП, з командою — Духовний Брат керівника, Гуру велотуризму. 3. Сашка — командір керівника, син тобто. 4. Машка з Валічком — начхальник керівника, доця з чоловіком. 5. Людочка — власник керівника, законна дружина. 6. Вовка — морковка, дипломований кухар-пекар, менший син Людочки. 7. Льошечка з Вірочкою— філософ-інтелектуал ІТ, старший син Людочки. З ним приїде Антон Пірожніков, навічно записаний до складу моєї команди за добрий характер, людяність та ПТРЯСНІ КУЛІНАРНІ ЗДІБНОСТІ. Я сказав. 8. Ігор Глаголєвський з англійською мовною школою — найкращий одеський друг керівника. 9. Мишко ІІ з дружиною і 2 онуками — брат керівника. Житиме на базі ВОЛНА кілометром північно-східніше. 10. Віктор — невідомий холостяк 1976 р.н., православний. Зголосився 09.07.16 телефоном, бо і-нету німа ) :-)) 11. Чак — якщо сподобалося минулого року. НАЙКращий найвірніший Дніпровський друг керівника. 12. Саша Бобейко з Кам"янськими дівчатами — 35-річний холостяк-інтелектуал, найкращий Київський друг керівника. 12а. Тетяна Чорновол з мамою та 2 дітками— ікона керівника, Мадонна, вдова пана брата Миколи, нардеп, красуня, розумниця. Під питанням, бо навряд чи згадає Мишка та його табір Укропських Підводних Зайців, що Їй так сподобався своєю усамітненістю і тишею. 14. Юра Карнаткін з дружиною та, можливо, командою — кращий московський друг керівника. Вчитайтесь, панове браття козаченьки, в ці прості слова... як моторошно вони звучать... 15. Ольга Скороход, розумниця, красуня, журналістка — найфаховіший журналіст керівника. Під питанням, бо не зрозуміла до кінця принад Туристичного Матрасного Винно-Байдаркового способу відпочинку на морі. 16. Саня Вєйчук з дружиною та дітьми — найкращий Кропивницький друг керівника. 17. Сергій Зданєвич з дружиною Оленою та донею Женьою - найкращий Кам"янський друг керівника. 18. Женя К. з командою - найкращий Дніпровський Академічний друг керівника 19. Герберт 18 Вова Герасімов со товаріщі - найкращий АСКЕТовський друг керівника. 20. Женя К. з сім´єю — найкращий Сімферопольський друг керівника. 21. Вакантне місце.
(Боже, якщо усі з"їдуться одночасно... ОТО ТУСНЯ БУДЕ!!! Люблю єпічєскі тусняки!!! )
Зголошуйтесь, долучайтесь, готуйтесь, насолоджуйтесь Життям.
Ага, забув сказать: усі учасники цієї Епічної Подорожі прибувають ЧИМ їм зручно і КОЛИ їм зручно, роблять ШО хочуть, ЯК хочуть, З КИМ хочуть (за узгодженням з керівником, єстєссссно), відбувають так само у вільному режимі. Кароч, дисципліна желєзна командорська повсякчасна: усіх зустрічаю, супроводжую, навчаю, проводжаю особисто.
ВАЖЛИВО !!! Продуктовий базар з мнясом на шашлики, окорочками для барбекю, печивом, зефіром, олією та протчими смаколиками овочами фрухтами вином — по суботам зранку в центрі Миколаївки на трасі. Великий супермаркет у Базар´янці цілодобово. В Блаблабанівці пара маленьких приватних магазинчика з дуже обмеженим асортиментом жратви. Хто бажає відпочивати зі смаколиками — привозьте їх з собою. Мої кавуни їстимуть ВИКЛЮЧНО мої родичі і ДДП та Женєчка з Чаком.
Фотощоденник «2015.08.10 — 09.06 Вело-байда-автовиїзд в Блаблабанівку» — на моїй сторінці у Фейсбуці, Michel Nako Michel Nako або у Інстаграмі та вКонтакті
Приємної нам і вам відпустки !!!
|
|
« Последнее редактирование: 11 Сентября 2016, 20:44:19 от comandor194sm »
|
|
Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
|
|
|
ДДП
Руководитель ДВК
Ветеран
Днепро
|
|
« Ответ #1 : 11 Июля 2016, 08:43:53 » |
|
В июне, в велопоходе 1 к\с Одесса-Юг, ночевали на лимане возле Балабанки - наверное малой, потому, что не нашли всех тех красот которые описал Миша... Надеюсь на встречу в августе - снова едем по этому маршруту 21-28 августа - надеюсь в этот раз найдём ваш лагерь...
|
|
|
|
|
|
|
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Dnipro - Kyiv
|
|
« Ответ #2 : 11 Июля 2016, 08:55:42 » |
|
УРААААААААААААА !!!! Дімочка, рибочка — можна я допишу тебе... тоїсть вас... з усією командою... до складу моїх учасників !?! Доречі... усі згадані принади... плюс байдарка, газовий балон, яйця по 9!!! грн/десяток, молоко по 7!!! грн/літр, овочі, фрукти, риба, виноград необмежено нашару... і проч... і проч... і проч... треба ж спочатку знайти... придбать... доставить в холодильник (яма метр на метр на метр під кущем)... а тільки ПОТОМ усім цим насолоджуватись :-) Тобто привозьте харчі та напої для команди з собою, гітара моя. ДДП командує, розпоряджається, користується, їсть, п´є, співає, спить, купається, на байді катається вровень зі мною... ба, навіть на два пальці вище мене... тобто усе моє — твоє без застережень. З машиною включно — якщо захопиш водійське посвідчення. Я сказав. Плануй біля мене дньовку, пане брате, оттопиримося не по-дєцкі, як завжди !!!
|
|
« Последнее редактирование: 11 Июля 2016, 09:28:52 от comandor194sm »
|
|
|
|
|
ДДП
Руководитель ДВК
Ветеран
Днепро
|
|
« Ответ #3 : 11 Июля 2016, 10:13:08 » |
|
В июне, в велопоходе 1 к\с Одесса-Юг, ночевали на лимане возле Балабанки - наверное малой, потому, что не нашли всех тех красот которые описал Миша... Надеюсь на встречу в августе - снова едем по этому маршруту 21-28 августа - надеюсь в этот раз найдём ваш лагерь...
Ещё раз внимательно посмотрел на карту и понял свою ошибку - я перепутал названия БАЛАБАНКА и БАЛАБАНОВКА В Балабанке всё пусто... В Балабановке - будет концерт...
|
|
|
|
|
|
|
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Dnipro - Kyiv
|
|
« Ответ #4 : 11 Июля 2016, 11:03:58 » |
|
Ещё раз внимательно посмотрел на карту и понял свою ошибку - я перепутал названия БАЛАБАНКА и БАЛАБАНОВКА В Балабанке всё пусто... В Балабановке - будет концерт... Біля Балабанівки. Буде ЦИГАНОЧКА з ВИХОДОМ і ТОМБЕ ля НЕЖЕ доранку !!! Якщо їхать з Курортного «американською дорогою», перед Миколаївкою є база ВОЛНА. http://uahotels.info/hotel/Baza-otdiha-VOLNA-Nikolaevka/ ТАМ треба звернуть наліво, до моря, і навколо бази НАПРАВО, на обрив — і далі вздовж моря. Перша посадка прекрасна — але далекувато від сходів до моря. А от наступна — саме те, що треба. Там я і стояв. Де стоятиму цього року, точно не знаю, молюБога, щоб те місце у серпні ніхто не заняв. А там подивимося, підкоректуємо онлайн...
|
|
« Последнее редактирование: 29 Июля 2016, 10:02:55 от comandor194sm »
|
|
|
|
|
ДДП
Руководитель ДВК
Ветеран
Днепро
|
|
« Ответ #5 : 11 Июля 2016, 12:03:53 » |
|
Біля Балабанівки. Якщо їхать з Курортного «американською дорогою», перед Миколаївкою є база ВОЛНА. ТАМ треба звернуть наліво, до моря, і навколо бази НАПРАВО, на обрив — і далі вздовж моря. Перша посадка прекрасна — але далекувато від сходів до моря. А от наступна — саме те, що треба. Там я і стояв. Де стоятиму цього року, точно не знаю, молюБога, щоб те місце у серпні ніхто не заняв. А там подивимося, підкоректуємо онлайн...
На карте нашел, понял - обязательно заедем на ночевку... В июне мы ночевали сразу за Курортным влево, к морю у маяка, там лесенка к морю... Не доехали к "твоему" месту километров пять...
|
|
|
|
|
|
|
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Dnipro - Kyiv
|
|
« Ответ #6 : 13 Июля 2016, 07:57:12 » |
|
Біля Балабанівки. Де стоятиму цього року, точно не знаю, молюБога, щоб те місце у серпні ніхто не заняв. А там подивимося, підкоректуємо онлайн...
Не доехали к "твоему" месту километров пять... На тому титанічному обриві сходи — кожні сто-двісті метрів: народ наш лінивий, далеко обходить не любить, а рубати сходи в глині обожнює. І найприкріше те, що на «моєму» місці мене в червні, нажаль, не було :-)
|
|
« Последнее редактирование: 24 Июля 2016, 23:26:50 от comandor194sm »
|
|
|
|
|
Yuri
Велотурист ДВК
Постоялец
DME
|
|
« Ответ #7 : 13 Июля 2016, 23:23:20 » |
|
На тому титанічному обриві сходи — кожні сто-двісті метрів: народ наш лінивий, далеко обходить не любить, а рубати сходи в глині обожнює. І найприкріше те, що на «моєму» місці мене в червні, нажаль, не було :-)
Миша, ты и правда там будешь? Есть планы очаровать тобой мою супругу.
|
|
|
|
Туризм - это жизнь!
|
|
|
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Dnipro - Kyiv
|
|
« Ответ #8 : 18 Июля 2016, 20:45:10 » |
|
Ураааааа !!! Юрасік-карасік-контрабасік, тебе з твоєю супругою теж записать в мою команду?!?!? А звідки ваааапще якіїсь там сомнєнія по поводу і без повода ? Мама моя, канєшно слабенька... все-таки 86, не шутка... но я молю Вседержителя, щоб мамочка дожила хоча б до 96 в полном здравії та при памяті... Тобто болєзнь моєї мами може стать ЄДИНОЮ перешеодою мого перебування у вказані дати у зазначеному місці. Давай паспортні данныє твоєї супруги для занесення у список учасників. Очаровывать мною твою супругу не раджу, бо там буде МОЯ СУПРУГА, а Людочка трішечки сильно недолюблює молодіньких сімпатічних дєвушок, які мною ... буває... очаровываюцца ... навіщо нам з тобою ті всі хлопоты? В яких числах ти будеш, красавчик? Я розучу спеціально для зустрічі якусь красіву повстанську вісєлу пісєньку тіпа «Лєнта за лєнтою набої подавай, вкраїнський повстанче, в бою не відступай !!!»
|
|
« Последнее редактирование: 24 Июля 2016, 23:29:43 от comandor194sm »
|
|
|
|
|
ДДП
Руководитель ДВК
Ветеран
Днепро
|
|
« Ответ #9 : 25 Июля 2016, 11:26:28 » |
|
Планируем приехать 22 августа вечером...
|
|
|
|
|
|
|
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Dnipro - Kyiv
|
|
« Ответ #10 : 28 Июля 2016, 10:19:36 » |
|
Планируем приехать 22 августа вечером...
Да, Дімочка, я зрозумів і СТРАШЕННО РАДИЙ!!! Буду чекати з нетерпінням, наспівуючи собі під ніс "ТОМБЕ ля НЕЖЕ, тю не ревієндре па се суар... "
|
|
|
|
|
|
|
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Dnipro - Kyiv
|
|
« Ответ #11 : 28 Июля 2016, 10:23:05 » |
|
УРАААААААААААА !!!! До нашої єпічєскої компанії приєднався ІЩЕ ОДИН МіЙ ОГРОМНИЙ ДРУГ Женєчка К. Ми разом з ним вчилися в Академії Державного управління при Президентові України ДРіДУ УАДУ - така аббббревіаттттура...
Женєчка аквалангіст, підводний мисливець, турист, байдарочник і ДУЖЕ ГАРНА Людина!!!
П О Т Р Я С Н О , скажу я вам!!!
|
|
|
|
|
|
|
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Dnipro - Kyiv
|
|
« Ответ #12 : 03 Августа 2016, 11:11:39 » |
|
ОТЄТАДА, мама дорогая... НОВИНА - всім новинам НОВИНА!!!
У Вілково вирушає Отєц Владімір - Герберт 18-й, він же Сібіряк, він же Шахтьор, він же Вовочка-морковочка-друг-з-велоп"ятьорочка (по Карпатам у 2009). У мене буде числа 9-10 серпня. Даааа, не заскучаєм...
Боже ж ти мой - ОТАКЕННИЙ наплив велодрузів у Блаблабанівку - чого можна ще бажати!!!
Я щасливий, чесслово!!!
Хоч би Бог дав всю цю катавасію здійснити...
|
|
|
|
|
|
|
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Dnipro - Kyiv
|
|
« Ответ #13 : 09 Августа 2016, 04:52:24 » |
|
Прибув на місце 07.08.16 о 22.22. Під явором сім´я з двома хлопчиками 3 і 5 рочків. Установився на ночівлю в абсолютно минулорічному варіанті: камбуз де камбуз, машина де машина. Поїли винограду і повалились, бонімасиловуженікакіх :-)
Фотки — на моєму Інстаграмі. Розшарені вК та на ФБ
УРА, таваріщі. :-)
|
|
« Последнее редактирование: 09 Августа 2016, 05:05:39 от comandor194sm »
|
|
|
|
|
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Dnipro - Kyiv
|
|
« Ответ #14 : 09 Августа 2016, 05:02:37 » |
|
08.08.16. 16.00 прибув Ігор Глаголєвський з Одеси вєліком. О 18.00 з Курортного забрав вєлами Льошечку, Вєрочку і Антона. О, уже нас шестеро — можна спокійно ходить на пляж групами, на базі хтось лишатимецця полюбому !
|
|
|
|
|
|
|
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Dnipro - Kyiv
|
|
« Ответ #15 : 09 Августа 2016, 20:17:19 » |
|
Примчав мій брат Міша зі Львова. З дружиною, дочкою та двома онучками. Він буде на базі ТЕРЕМОК, у кілометрі від мене. Завтра їдемо по кавуни і вино. :-)
|
|
|
|
|
|
|
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Dnipro - Kyiv
|
|
« Ответ #16 : 11 Августа 2016, 23:15:53 » |
|
АЧЮМЄТЬ... ДО НАС ЗБИРАЄТЬСЯ Женя Камінскій з самого Сімферополя. Як, коли, чому — не уявляю... приїде — розповість сам... не будемо гадать...
|
|
|
|
|
|
|
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Dnipro - Kyiv
|
|
« Ответ #17 : 14 Августа 2016, 04:47:38 » |
|
Герберт 18 та Вова Новіков прибули 12.08.16. Зустрів їх у Блаблабанівці містично випадково. Господь веде. Повечеряв тричі: з братом у нього, з Гербертом 18 та зі своїми на базі. Пісень не співали, але наболталися лос хочу
|
|
|
|
|
|
|
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Dnipro - Kyiv
|
|
« Ответ #18 : 15 Августа 2016, 06:41:31 » |
|
Прибув учасник під номером ДЕСЯТЬ !!! Віктор Галак з Києва. Прийшов пішки з Курортного. ТАКИЙ ЧАЙНИК, якого я в житті не бачив !!! НУЛЬОВИЙ !!! Так прикольно буде зробити з нього лося велотуриста. Студент Національної Академії управління персоналом. Герберт 18 та Вова Новіков відбули 13 пообіді. Ігор Глаголєвський відбув в Одесу 14 на світанку, го 22.00 уже був дома,слава Богу. Проект Блаблабанівка розвивається за затвердженим мною планом !!! Байду ще не збирав: нема коли !!! Вчора сожрали ЧЕТВЕРТИЙ кавун :-)
|
|
« Последнее редактирование: 15 Августа 2016, 06:46:58 от comandor194sm »
|
|
|
|
|
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Dnipro - Kyiv
|
|
« Ответ #19 : 20 Августа 2016, 05:04:57 » |
|
Прибула на два дні доця Анна Марія — і їй тута страшенно сподобалося ! Чисте море, пустинний пляж, багато мняса, овочів та фруктів :-) кому не сподобається. 19 поїхала :-( ... Зате приїхав
|
|
|
|
|
|
|
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
Dnipro - Kyiv
|
|
« Ответ #20 : 22 Августа 2016, 05:54:01 » |
|
Прибув ДВАНАДЦЯТИЙ УЧАСНИК моєї Єпчєскої Експедиції — Саша Бобейко (Київ) з Яною з Кам´янського. План міропріятія виконаний на 50 % Чекаю прибуття ДДП... Бо сьогодні ж таки ДВАДЦЯТЬ ДРУГЕ СЕРПНЯ !!! І ДДП ПРИБУВ !!! З шістнадцятьма учасниками велопоходу 1 к,с. ОДЕСА - ЮХ. ОХ, мать моя мартышка, отєта ТОМБЕ ЛЯ НЕЖЕ получилося !!! До другої ночі горлалм так, що Нептун вуха затикав !!! Фотозвіт про цю Єпічєску Зустріч дивіться на моїй сторіночці у Фейсбук або в Інстаграмі.
|
|
« Последнее редактирование: 10 Сентября 2016, 14:13:50 от comandor194sm »
|
|
|
|
|
|