Днепропетровский Клуб Велосипедистов
29 Марта 2024, 11:22:08 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
 
   Начало   САЙТ ДВК Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация  
Страниц: [1]   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Альтернатива травневому Дитячому ВП по Криму: Голандія-2011.  (Прочитано 8202 раз)
0 Пользователей и 1 Гость смотрят эту тему.
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« : 16 Апреля 2011, 11:39:49 »

Я не вважаю цю подорож велопоходом у звичному сенсі, це також не покатушка і не похід вихідного дня. Мабуть, вірніше всього назвати цю шнягу велоперебуванням, або ще краще велоприсутністю командора194см Мішеля Нако в Королівстві Нідерланди. Нитка похода примхливо заплутана: ДД - Київ(шв.потяг) - Дортмунд (літак) - Осс (авто) - Хертогенбош (вело) - Ейндховен - Тільбург - Бреда - Дордрехт - Роттердам (дньовка) - Утрехт - Амстердам (двух-трьохдньовка) - Пурмеренд - Алькмаар - Хоорн - Лейстад (яхта або субмарина) - Альмере-Стад (катер) - Лейварден (гвинтокрил) - Гронінген (дньовка і весілля) - Ассен (весільна подорож дерижабелем) - Хоогевеен (впд) - Зволлє (втеча пєхом після мордобою на весіллі) - Альмео (танком з братвою з киданням-ням в нареченого і його родичів апельсинами і ананасами) - Апельдоорн (каретою швидкої після поранення грейпфрутом) - Арнхейм (дньовка) - Хіймеген (вже за кермом карети швидкої) - Осс (вело) - Дортмунд (авто) - Київ (літак) - ДД (потяг)   і помережена використанням усіх мислимих і немислимих видів транспорту: беру з собою права водія мото-авто-фура-катер-яхта-планер-гвинтокрил-параплан-дерижабель-повітряна куля-паротяг-підводнийЧовен-танк-квадро (на управління вЄлом Права не потрібні) і посвідчення аквалангіста. Якими з них доведеться скористатися і чим доведеться керувати у режимі "навіщо мені посвідчення - я і ТАК упораюсь - пустіть до стерна - не заважайте!" не можу сказати точно. Скільки разів з цього хитрого маршрута я ночом буду мотатись на базу в Осс за грошима, набоями, спиртом, забутими в Оссі при збиранні похапцем фотоапаратом, відеокамерою, люшнею, вищезгаданими Правами і Генштабовськими картами та секретними циркулярами - я не можу спланувати: на війні - як на війні! Куди ЩЕ і чим мене затаскає польова обстановка - лише Вседержителю відомо.
Бойові велопобратими чекають в Камаресі, Морлє, Парижі, Тулузі (Франція), Барселоні, Валенсії, Мадриді (Іспанія), Бризі, Анконі, Пізі (самі знаєте ДЕ ЦЕ), Ганновері, Штудгарті, Нойбранденбурзі, Кілі (Германія), Брюсселі, Антверпені, Брюгге (Бельгія) тощо - та чи потраплю я у їх гарячі міцні обійми - покажуть польові будні і генеральні обставини перебігу веловійськових маневрів.
Якщо раптом ви побачите голандський танк або БМП з тризубом на броні, лінкор або авіаносець ВМФ Королівського Флоту Великої Британії під українським черепастим стягом, або американську балістичну ракету в небі над Еммелоордом з якимось Бароном верхи - не лякайтеся і не хапайтесь за мобілу, набираючи 911 - все нормуль: то командор тусить по Шенгенській тьмутаракані з єдиною метою - навести гендерні і популістичні мости з дружніми народами Європейської Спільноти. Балі, Мадагаскар, Маврікій, Австралію і Гренландію залишаю на "потім" - до всього одразу руки не доходять, та і якась-тось перспектива ж мусить бути у людини нерозумної патріотичної.
Календарні дати, що визначені точно – старт 23.04 і фініш 11.05.11…
Більше нічого не знаю і знать не хочу, планування припиняю примусово і раджу всім чхати на перепони і несприятливі обставини з усієї сили і частіше. Частіше чхати - прикольний девіз для такої шаленої експансії у Євросоюз, як я намріяв.
« Последнее редактирование: 22 Апреля 2011, 00:51:17 от comandor194sm » Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« Ответ #1 : 13 Мая 2011, 18:58:26 »

Ну шо ж - я повернувся. Під дулом піцтолЄта - і з закінченням візи. Ну ще був квиток на літак. Якби ми вже були в Євросоюзі - я б не повернувся так скоро. Мені в Голандії ДУЖЕ сподобалось... http://velodnepr.dp.ua/forum/viewforum.php?f=5
Неймовірна велоцивілізація Голандії та Бенілюкса збила мене з котушок - і я з висолопленим язиком валяюсь на обочині веломагістралі Осса - і з тугою і заздрістю дивлюсь на голандців, які розсікають повз мене на різноманітних роверах - і плюють на наші дебільні проблеми, більшість з яких (проблем) і починаються і закінчуються у нас в голові. І НІКОЛИ за її черепушку не виходять. Усі наші проблеми - у наших головах, але боротися з ними ззовні - неможливо. Тільки зсередини.
Трішечки фото http://foto.mail.ru/mail/orca194sm/?page=4 а також на третій сторінці мало-мало фото...
Трішечки відео http://video.mail.ru/mail/orca194sm/82/ - зовсім мало і абсолютно безсистемно. Буде фільм.
І шок посилюється від вражень від Абхазського велопоходу НАШИХ  http://mike-m.io.ua/album445641_0 і також при зануренні в тему відчуваю величезну схожість на ситуацію в Україні... http://abkhazeti.info/abkhazia/2011/1305143447.php
В умовах повної аполітичності моєї велоприсутності в Голандії - результати перебування жодних думок, крім гострополітичних, не викликають. До чого ж ми ТУТ дожилися, Люди Добрі!!!
Був на церемонії святкування Дня Визволення Голандії від фашистів - абсолютна протилежність гвалту, спровокованого в Україні проросійским керівництвом - тихо, урочисто, достойно - і головний вінок до пам"ятника загиблим - жовто-блакитний, ПОВНІСТЮ в державних кольорах України...
Ну і правда - бідній Неньці дісталося у тій війні найбільше... Увесь світ знає про це - окрім нас, вірних синів своєї знедоленої України.
Найбільше сподобалась дивна церемонія з прапором - я ТАКОГО раніше не бачив. Плакали УСІ присутні - до того душевно придумано. http://video.mail.ru/mail/orca194sm/82/117.html
Непрості люди - голандці. Відкриті і благоналаштовані. Був у мене незрозумілий конфлікт з якимось арабським тінейджером - явним нащадком кровожерливих ідей Усами Бен Ладена - так на гвалт повибігали чоловік вісім - вияснять, хто ж там ображає франкофона на голандській вулиці.
Я не хочу і не можу писать регулярний звіт - там будуть самі матюки та прокльони на адресу районного, міського, обласного і верховного керівництва нашої держави. Нехай трішечки заспокоюсь. Сьогодні у моїй спаленій свідомості спливають якісь уривки, уламки вражень, епізоди, картини, видіння і фантазії - з останніх, мабуть і почну. У 1993 році у мене в гостях в Україні була голандка Барбара, з якою я познайомився у Франції в 1988 році. На мої захоплення Францією вона тоді якось сердито сказала: "Чим ти захоплюєшся - то бідна аграрна країна, немає про що і говорить." З цієї фрази почалася моя зацікавленість Голандією - бо я подумав: якщо ФРАНЦІЯ для Барбари бідна занехаяна країна - то ЩО ж собо являє Голандія? І я почав читать, думать, мріять про цю далеку загадкову країну. Багато цифр я проаналізував, безліч фотографій передивився, сотні листів у Голандію відправив і тисячі отримав - мав час і натхнення.
 Але те, що я побачив - починаючи з Посольства Королівства Нідерланди у Києві, а потім по прильоту, під час перебування і аж до посадки в літак на Київ - вийшло ТАК ДАЛЕКО за кордони моєї убогої фантазії недолугого письменника - що годі розповісти!!! Немає таких слів.
Усі автомагістралі, дороги, вулиці, провулки та стежки у Голандії мають назви і вказівники на перехрестях. Тільки на перехрестях. В кварталах на будинках - тільки номери. Але не будинків - а квартир в будинках. ТОбто у адресі помешкання в Містечках Дивної країни відсутня нумерація будинків. Місто, індекс, вулиця і квартира. Шалена економія на домових табличках. Усе, що вдаллося таким дивним чином зекономити - вони вгатили, не роздумуючи, в показчики сільських доріг і стежок. Смішно і дико: Якщо, наприклад, нам треба проїхать з голандського Дніпра в голандський же Сольоний Лиман, то маршрут можна записать на папері з виключно прізвищ видатних особистостей, назв історичних місцевостей і різних власних імен видолинків, буєраків і балочок, по яким проходять дороги, доріжки і стежки голандські. Територія Королівства покрита ТАКОЮ щільною транспортною системою - аж страшно. І на КОЖНОМУ перехресті асфальтованих проїздів стоять докладні вказівники з повними назвами стежок, по яких треба їхать.
« Последнее редактирование: 21 Сентября 2011, 13:28:13 от comandor194sm » Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« Ответ #2 : 23 Мая 2011, 14:18:42 »

Ну ШО - я все ще псіхую - немає моєму мОСку ні розслабону, ні перепочинку... Якось  після Криму повертався - ну і Днєпр раєм казався - диван, гаряча вода з крана, асфальт де-не-де... А з Бенілюксу приїхав - і жить на Дніпропетровщині вже не хочеться... Навіть Оріль не заспокоює - тіпає мен і вдень і посеред ночі... ДУЖЕ ВРЕДНА моєму слабкому здоров"ю велоприсутність у Нідерландах оказалась!!!
Трохи побризкав слиною на Донецькому форумі. http://mtb.dn.ua/forum/viewtopic.php?f=47&t=8920&p=154355#p154355
І на київському http://www.velokiev.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=97036&p=1258561#p1258561
Якщо ТАК далі піде - порозганяю усіх своїх трьох фанів дикими криками і постійними матюками. Хоч би на ІгрЄнь не переселитись... Або щоб дідусь Кондратій в гості не прийшов з наступним підселенням на занімаєму мною житлову диванну площу...
От бісова політика - не бачиш - погано, ну і ПОБАЧИШ - ЩЕ ГІРШЕ!!! Уже і в Київ на Велодень їхать не хочеться...
Харашо, шо мене забанили - уявляю, щоб я ТАМ на їхньому форумі творив би... Вчасно забанили - зберегли мені три літри слини... Хоча я тепер і на їхній бан чхаю у сто разів більше - сім років мак не родив - голоду не було. Ото так, любі мої......
« Последнее редактирование: 25 Мая 2011, 18:07:39 от comandor194sm » Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
Страниц: [1]   Вверх
  Печать  
 
Перейти в:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!