Днепропетровский Клуб Велосипедистов
25 Апреля 2024, 07:00:45 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
 
   Начало   САЙТ ДВК Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация  
Страниц: [1]   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Черговий пляжно-еротичний: Любімовка-2011, 19-29 серпня.  (Прочитано 12403 раз)
0 Пользователей и 1 Гость смотрят эту тему.
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« : 19 Августа 2011, 11:25:09 »

Знову я в Любімовці під Севастополем, знову море, сітки з кефаллю, виноград і сливи на шару, вино - рікою і гітара до утра біля багаття. Місце зустрічі змінити не можна - а склад учасників - льогко! Цього року я  - з синулькою, значить ПЕ - стає автоматично Дитячим. Сумніваюся, що ХТОСЬ до мене приєднається - але хто проїжджатиме мимо -  ласкаво прошу до багаття, пригощу персиками і грушами з колгоспного саду. Стоятиму на дикому пляжі, буде легко впізнати по камуфльованому тенту 5х6 над двома палатками "Пінгвін", 2-х і 4-х мєстними. Ну і вєліки під тентом, звичайно, додадуть впевненості, що то - МІЙ бівак. Всьо, пока - погнав на вокзал...
Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
dav
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Старожил
**

Карма: 144
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 772


Александр
Днепропетровск


WWW
« Ответ #1 : 19 Августа 2011, 14:45:10 »

был я там недавно
шумно вечером на берегу моря - музыка орёт на дискотеке до 2-3 часов ночи
поиграть на гитаре можно только после
Записан

Огромная власть у слов стоящих там, где нужно!
http://dav.do.am/
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« Ответ #2 : 29 Августа 2011, 10:15:21 »

Щойно повернувся з Любімовки - до основних насолод (синуля, сонце, море, пляж, фрукти, вино, с..с, шашлики, гітара біля багаття, Висоцький, вірні друзі, фото-відеоз"йомка красівостЄй, покатуні на вєліку, пірнання за золотими часами і крабами) додалася РИБА!!! По завЄтам Великого і Ужасного Отца Владіміра Герберта 18 захопив у цей ПЕВП сіточку - стометровку тридцяточку - і вона, ця незатєйліва дішова снасть забезпечувала нам 12-15 кг свіжої живої риби ЩОНОЧІ!!! Скорпена, дракон, скат хвостокол, морська лисиця і десятка півтора крупних крабів - зроду не міг подумать, що у такому пустинному вдень морі, майже на пляжі - таке напружене нічне життя!!! Сітку в"язав прямо до пляжного буя - виявляється, у Любімовці ШАЛЕНА берегова течія - до 8 км/годину, просто Гольфстрім якийсь!!! Ну і зранку - гастрономічні фейєрверки з  ухи, смаженої риби і скатів, різноманітні запіканки у фользі - можна здохнуть від насолоди!!! Хто бажає свіжатинки рибної - ласкаво прошу до Пляжно-еротичних походів в Любімовку!!! Записуйтесь на 2012 рік, поки недорого беру!!!
Нова чотиримісна палатка "Джеміні-210" (вілла ЛюМіш), надувний матрац, два тенти 5х6 та 5х3, "Шмєль-2" і вісімнадцять вєліків забезпечили ТАКИЙ рівень комфорту і свободи пересування - шо мамаНеГорюй!!! На згаданій ДАВом музичній шкатулці брав питну воду і заряджав акумулятори, дружив з діджеями і барменами - особливо зблизився з Мансуром - він аж сльозу пустив, коли я сказав, що згортаю табір - ну і я теж розчулився...Паскудна музика викликала у мене сміх і різноманітні веселощі, прекрасна - давала насолоду душі. А взагалі я нічну музику біля моря обожнюю - 9.09.11 вирушаю на ДжазФест в Коктебель - там взагалі гарна музика тиждень сутками звучить - а для любителів тиші і цвіркунів можна порекомендувати дикі пляжу Кримського Півострова - слава Богу їх ще вдосталь.
Гостювали у нас і німецькі велотуристи, і росіяни, і поляки, і голандці - ну просто конвейєр якийсь велотуристичний!!!
Напросився на борт італійського фрегата "Амеріго Веспуччі" - ото чугунка!!! 4100  водозаміщення, Двісті сімдесят чоловік команди плюс сто тридцять студентів - справжній красень, як Ноєв Ковчег! Капітан пригостив венеціанським ромом 16 століття - ну просто нектар алкогольний! Саня мій тащився - ну прямо як черв"як по пачці дусту! Відеозвіт шукайте в Ю-Тюбі. ССилочку розмістЮ!!!
І виявилося, що я прекрасно говорю італійською мовою - все ж недаром моя доця перейшла на четвертий курс італійського відділення Національного Лінгвістичного Університету!!!
Щоб у ДДП слЮЮЮЮЮнкі дужче текли - ось вам скат-хвостокол, "плавающая яічніца з овощами" - по словам Міші Гіоргадзе, мого Любімовського кОрЄшА!!! http://www.youtube.com/watch?v=WGUfyvSmMzE
Результати ПЕВП: загальний пробіг - 87 км, середня швидкість 11,5 км/год, максимальна - 46,2 км/год,  витрачені калорії - 244,5
« Последнее редактирование: 03 Сентября 2011, 16:41:13 от comandor194sm » Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
ДДП
Руководитель ДВК
Ветеран
****

Карма: 185
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 2960


Днепро


WWW
« Ответ #3 : 29 Августа 2011, 10:52:01 »

Миша, ты так смачно написал - будудумать записываться в твой поход в Любимовку в 2012 году -попробуем рыбку жарить... Улыбающийся
П.С. Джаз фест в Коктебеле разве не 16-18 сентября??? - уточни!!!
Записан

ДнепроВелоКлуб ( ДВК ) -   http://www.dneproveloklub.dp.ua
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« Ответ #4 : 29 Августа 2011, 15:29:20 »

Да-да, ДжазНюФест дійсно 15-18, але я вирушаю трі-і-і-ішечки раніше - щоб сіточки поставить, рибки наловить - якщо збереться компаша і буде сковородка - можу взяти заповЄтную "тридцаточку-стометровочку", установка абсолютноконспіратівна - хоч на ялтинському центральному пляжі поставлю - ніхто і не муркне: я ж справжній козацький бойовий плавунець, морський котік ізраїльський поряд зі мною - звичайне хатнє кошеня!!!
« Последнее редактирование: 30 Августа 2011, 09:32:43 от comandor194sm » Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
Oz
Велотурист ДВК
Пользователь
*

Карма: 10
Offline Offline

Сообщений: 57



« Ответ #5 : 30 Августа 2011, 06:57:56 »

Миша, а Вы в Любимовке прямо на пляже стояли? Мне говорили, что там есть неплохие места правее пляжа 2км. Вы как бывалый наверно в курсе че там за места и где там можно  палатку поставить (там будто широкий берег, есть источники, небольшая лесопосадочка и мало отдыхающих)?
Записан
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« Ответ #6 : 30 Августа 2011, 08:49:58 »

Я дванадцятий рік стою в Любімовці на шматочку дикого пляжу між пансіонатом і кемпінгом 44*39''36.06' Пн, 33*32'40.33'' Сх бо:
1. Я не люблю різноманітності, мене приваблюють місця, які я ДУЖЕ добре знаю, де я зустрічаю ДОБРЕ знайомих людей. Незнайомі часто виявляються грубими і ненадійними, байдужими і невірними. Хоча і добрі друзі за певних обставин виявляються "вдруг" і це мне занадто тиранить, то я усіма засобами стараюсь уникнуть ЦЬОГО.
2. Інфраструктура узбережжя у цій точці найбільш приваблива для мене: до моря 10 м, до питної води, електрики 100 м, до гарячого душа, цивільного туалета, стаціонарного медпункту 200 м, до гастронома і невичерпних запасів прекрасних платанових дров 250 м, до станції Мек. гори 4 км, вокзалу - 8 км, шикарний Севастополь з акваріумом, театром, одягненою в мармур набережною тощо - під боком, сад з шаровими сливами, яблуками, грушами, персиками, виноградом і проЧою ботвою - в десяти хвилинах велоруху по рівнині, винзавод з асортиментом ДУЖЕ якісного і майже дармового вина - ось-ось, ну і те де і те пе.
3. Виявляється, море у Любімовці гаряче, кишить рибою і крабами - а пірнальників небагато - зовсім не те, що на Тарханкуті, де море холодне, чисте і кишить аквалангістами, тобто я легко можу забезпечити свою команду свіжатинкою морепродуктами. До того ж пансіонати щедро поставляють заможних  російських псевдорибалок, які десятками гублять під водою окуляри в асортименті, маски, ласти, золоті годинники, алкогольні напої в асортименті в недоторканій упаковці - ну і проТчую хрінотєнь, до якої я ДУЖЕ ласий: гривні, рублі, доляри, Євро в асортименті, кепки, шляпи, плавки, пальто шкіряні в асортименті, куртки, динси,мобілки, парасольки, рушники в асортименті - ну всього знайденого мною не перерахуєш. Це не говорячи вже про затоплені мотоцикли, автомобілі в асортименті, різноманітний туристичний і пляжний реманент.
4. З моїми ТТХ і вЧонОсТю я можу отаборитися практично у будь-якому пункті узбережжя Світового Океану, від Туамоту до Президентської дачі на Форосі - але найпростіше і найдешевше, найкомфортніше і найприкольніше ПЕВП як на мене проходить САМЕ в Любімовці: найцікавіші і найрізноманітніші туристи, університетська профессура, артисти просто кубляться в Любімовці - значить, ЩОСЬ таке ТАМ все ж таки є!!! Я колись ТАМ навіть познайомився з дружиною заступника командира по політроботі ракетного крейсера "Росія" - найбільшого і найхижішого плавзасобу ВМФ Росії.
5. Усе перераховане я отримую практично по бросовим цінам, або НА ШАРУ, що робить відпочинок в Любімовці ТАКИМ недорогим - що просто смішно сказать. Це всеодно, що отаборитися прямо на галявині перед Білим Домом, горлать пісні прямо у їх білі вікна, смажить шашлик і ловить рибу прямо на березі іхнього Білого ставочка - і мене це особливо тішить.
6. Ага, ось про що ЩЕ згадав: в трьох кілометрах від мого табору на річушці  Бельбек влаштована прикольна купальня: вибита глибочезна яма і прсобачена оГрОмЄдНєЙшА тарзанка - прямо якийсь монстроподібний аттракціон!!! Якщо остогидає бовтатись у галячому морі - за десять хвилин можна дістатися до прохолодної прісної водички в тіньочку біля фруктового саду, де ВСЬО ВКЛЮЧіНО і "ночной ефір струїт зефір, шуміт-пойот гвадалквівір". І якщо "шуміт-пойот" не якийсь там дурацький гвадалквівір, а наш ріднесенький український Бельбек - ефір і зефір від цього не потерпають, а навпаки - стають ще ефірнішими і зефірнішими!!!
7. З усього вищенаведеного пропоную усім зацікавленим зробити висновок, що Командор 194 см не такий вже простак і балбес, як дехто думає, мій вибір ЗАВЖДИ обгрунтований і підпертий граничною гедоністичністю мого шаролюбивого єства, і коли я за ЩОСЬ берусь - то воно таки і виходить ПРЕкрасно і ШАРОприкольно. А у наших ворогів нехай у роті пір"я поросте!!!
« Последнее редактирование: 30 Августа 2011, 09:40:21 от comandor194sm » Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« Ответ #7 : 30 Августа 2011, 09:11:29 »

Щодо приємних місць ДАЛІ по узбережжю - то там дикий нудистський пляж аж до Качі, і далі за Качу аж до Євпаторії, і далі-далі аж до Тарханкута - та ставай, де душа забажає... А от щоб потяг підвозив практично прямо на пляж, дороги були якісні і короткі, населення толерантне і патріотично налаштоване, регулярно відбувалися  військово-морські паради з демонстраційними стрільбами, фейєрверки, фестивалі, концерти Державного рівня в шести км від табору - ну і таке інше прикольне і цікаве - ну як той італійський фрегат "Амеріго Веспуччі" - ну ДЕ ще таке можливо, окрім Севастополя?!?
А цілодобова дискотека на березі, а військовий аеродром на горизонті, куди регулярно сідають вдень і вночі красиві авіалайнери і бойові літаки і гвинтокрили, а здоровезний порт, де можна милуватися УСІМ, що тільки плаває і бахкає у морі - ну не знаю.
Якщо я вас не переконав, що Любімовка і ПЕВП нАйКрАща форма кримського матрасного дозвілля - ну то ідіть до біса і ставайте у Ласпі, Морському, Айя, Кіпарисному, Форосі - ховайтеся від єгерів, платіть ім за стоянку, ходіть по воду до джерела за десять км, купайтеся серед каміння і базальту на дикому якомусь мису серед ТИСЯЧ таких же любителів усамітнення і цвіркунів - я НЕ ЗАПЕРЕЧУЮ!!! Я знайшов собі кльову дірку прямо посеред мегаполіса, користуюся усіми вигодами цивілізації і дикого табору одночасно, організував натурпляж прямо і безпосередньо на найкращому пляжі ЮБК - і непохитний у своєму виборі десятиліттями. А ви розпитайте у ДАВа - ДЕ він стояв прикольніше і вигідніше, ніж на любімовському пляжі - нехай розкаже, він же проїхав правктично усе ЮБК на авто в цьому році - цікаво було б послухать.
Бо недаремно ж я - Призваний і ПросвЄтльонний - я жирні місця нутром чую - та і Вседержитель допомагає. Якщо вам це ні про що не говорить - ну я тут пРіЧом і хТоВаМдОхТор?
Трішечки фоток і відушок - для зацікавлених http://vkontakte.ru/id85718499#/album85718499_141872101
был я там недавно
шумно вечером на берегу моря - музыка орёт на дискотеке до 2-3 часов ночи
поиграть на гитаре можно только после

Ну от чого ти ТАКИЙ? По фоткам - ти нормально оттопирився в Любімовці: покупався, пограв у волейбол, поїв смачно, позагоряв, поспілкувався з дітьми - а спогад залишився один - про орущую дискотеку?!? Хіба так можна? Навіщо ТАК?
« Последнее редактирование: 01 Сентября 2011, 08:42:36 от comandor194sm » Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
Oz
Велотурист ДВК
Пользователь
*

Карма: 10
Offline Offline

Сообщений: 57



« Ответ #8 : 30 Августа 2011, 17:22:14 »

Мнда, Командор я всё понял, Большие Васюки просто сидят в стороне и курят по сравнению в Любимовкой, всё, решено, мы с Иннусей едим в Любимовку!!! Всем удачи, мы на вокзал.
Записан
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« Ответ #9 : 01 Сентября 2011, 07:23:22 »

Гі-гі, Оз - ческажучи, не чекав ТАКОЇ однозначності в прийнятті рішення про місце відпочинку. Тут же  є ще один маленький, але дуже важливий нюанс, про який я подумав тільки тепер: щоб отримать ПОВНЕ задоволення від Любімовки, треба ще бути хоч наполовину ТАКИМ ЖЕ ПОЗИТИВІСТОМ, як я! Відверто кажучи, я свій позитивізм настирно культивую - ще з часу першопрочитання "Маленького Принца" Антуана де Сент-Екзюпері в подлінніку. І тепер мене хоч на баобаб посади біля підніжжя Кіліманджаро - мені і там буде добре, бо справжній Характерник відсторонений від антуражу, його цікавить СУТЬ речей і ситуацій. Цікаво було б послухать ваші враження від Любімовки, від вашого перебування ТАМ: наскільки ви зумієте скористатися усіма наявними її вигодами, якими так легко і впевнено користуюсь я. Чи зможете ТАК дружить з аборигенами, чи так же радушно і відкрито сприймуть вас у Любімовській громаді, чи співатимете ви так же голосно і пристрасно Висоцького біля багаття, чи з"їдуться до вас з усього світу вірні друзі, щоб поспілкуватися і розділити з вами радість моря, літа, відпустки і палючого сонця. В усякому разі я вам щиро бажаю віднайти ТАМ Радість і Спокій, гарно вдпочити і набратись позитиву на довгу холодну зиму 2012 року. Нехай щастить!!!
« Последнее редактирование: 01 Сентября 2011, 08:38:50 от comandor194sm » Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« Ответ #10 : 21 Сентября 2011, 13:24:16 »

Так, значить фотки і відушки з Пляжно-Еротичного уже в МойомМірє, хто цікавииться - ласкаво прошу до компа!
http://foto.mail.ru/mail/orca194sm/4777/
А Оз-то, Оз був у Любімовці? ДУЖЕ хочеться знать результат.
Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
Страниц: [1]   Вверх
  Печать  
 
Перейти в:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!