Днепропетровский Клуб Велосипедистов
20 Апреля 2024, 05:19:33 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
 
   Начало   САЙТ ДВК Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация  
Страниц: [1]   Вниз
  Печать  
Автор Тема: НюДжазФест в Коктебелі 15-18 вересня 2011!!!  (Прочитано 6655 раз)
0 Пользователей и 1 Гость смотрят эту тему.
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« : 29 Августа 2011, 15:44:15 »

Наостопротивіло міське животіння серед тренваїв, проспектів, гастрономів і асфальту? Дуй в Коктебель, на НюДжазФест - оттопиришся по-дорослому, покажеш своє справжнє запліснявіле єство громаді розфуфирених неформалів - якщо в тобі залишилась хоч одненька жива вірно функціонуюча клітинка, хоч у моСКу, хоч у печінці, хоч у серці! "Повипялісь, топирься бидлом - но стіх водой не поразжидь!" - як висловився колись з цього приводу класик совЄйськой літЄратури Олександо Іванов... Отже - Коктебель-2011!!! Я, правда, видвигаюсь 9.09.11 - ну пойорзаю там по Феодосії, помилуюсь Айвазовським, потиняюсь по Долині Привидів - відшукаю піонерський вхід... Доречі - якщо ХТОСЬ знає дирку в ДП - поділіться, щоб не довелося мені тамтешніх лісників паплюжить і нищить... Якщо збереться команда бажаючих чистить і смажить свіжу рибу - зголошуйтеся, візьму гідрокостюм, ласти і сітку - буде багато крабів, скатів, лисиць, фазанів і проТчої смачної кримської дичини - я наловлю. Чистить і смажить відмосвляюсь навідріз - уся ця кров і жовч тошнить мені ще з Любімовськоого Пляжно-Еротичного... Давай, народ велолюдний, заводь "пламЄнниЄ мотори", пофінтіфлюшим перед жовтневим щорічним маршем в Большой Кримський Каньон за грибами, ліщиною і кампотіками з кримських кізілок!!! Ага, доречі - зараз застовблю і вихід в БКК, зазвичай це відбувається 2 жовтня - якраз ліщина визріває в Каньйоні!!!
Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
ДДП
Руководитель ДВК
Ветеран
****

Карма: 185
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 2960


Днепро


WWW
« Ответ #1 : 29 Августа 2011, 16:17:34 »

А мы выезжаем 10 сентября из новоалексеевки через Арабатку и 12-13 сент. будем в Коктебеле см. Тему
Записан

ДнепроВелоКлуб ( ДВК ) -   http://www.dneproveloklub.dp.ua
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« Ответ #2 : 29 Августа 2011, 16:32:56 »

Ага, ми з вами вже в Любімовці під зорями шашликами об"їдалися 21.08.11 - такі смачні окорочка Міша Гіоргадзе Ассірієць приготував по власному ассірійському рецепту - за вуха не відтягнеш, можна було язик проковтнуть - а ви ДЕ були? Мій Сашуня захавав ЧОТИРИ окорока - я думав він лопне від переїдання.... Але ж Бог милував... Море крабів і скорпен вас чекали на любімовському велелюдді - а ви ДЕ були? А в Кокті ж ми теж стоятимемо прямо біля сцени - хіба ж ви туди зайдете?  Хоча - якщо вас цікавлять не самі лишень стежки-дороги здичавілі, а ще б ви любили ДЖАЗ - то зустрінемося обов"язково! Я ж ніколи не проти потерзать гітару біля багаття під шаленіючими вересневими зорями! Я на НюДжазФесті стоятиму прямо за парканом платного майданчика НюДжазСцени, біля кафе "Зоряна" - там же, де і минулго року з Оксаною (Оксана випала - сина глядить!), Кольою, Аньою (Аня випала - білети не встигла купить) і Вовіком.
Ага, остання новина - я через дві години вирушаю на вокзал... Дощ не припиняється... Мама дорогая...
« Последнее редактирование: 09 Сентября 2011, 15:27:09 от comandor194sm » Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« Ответ #3 : 21 Сентября 2011, 13:18:49 »

Ну шо сказать - погода благосприяла! Ночі по +20, дні по +35, перманентний штиль, чистЮЮЮЮЮще небо, оксамитовий сезон на ЮБК - то бомба. Плюс ДжазФест, плюс Умка, плюс Завод Шампанських Вин у Новому Свєті - мінус "зєльонка" (в цьому році не вдалося стоять біля кафе "Заріна"), мінус відсутність вєліка - загальний баланс на користь осіннього Криму! Для тих, хто мене любить - фото і відео у необмежених кількостях.
http://foto.mail.ru/mail/orca194sm/4806/
http://video.mail.ru/mail/orca194sm/141?page=1
Коли вже нарешті зберу компанію таких же нероб, як сам - тоді хоч у ТДМ можна... ДДП - я вже за тобою скучив... Погнали в Крим!!!
Бо ЛюЛю пооперла в Алушту на міжнародну конференцію - а я дурак-дураком у Дніпрі сиджу...
Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
Страниц: [1]   Вверх
  Печать  
 
Перейти в:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!