Днепропетровский Клуб Велосипедистов
28 Марта 2024, 17:38:34 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
 
   Начало   САЙТ ДВК Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация  
Страниц: [1]   Вниз
  Печать  
Автор Тема: 22 червня 2012 - Тарханкутський Нью Матрас, 9 днів.  (Прочитано 9057 раз)
0 Пользователей и 1 Гость смотрят эту тему.
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« : 10 Мая 2012, 10:14:57 »

Кому кортить поласувати крабами, хто вміє і любить ловить рапанів, кого ваблять шикарнюні дикі бухти Тарханкута і найчистіше у світі море - приєднуйтесь до нас, величних і умілих рибарів і пірнальників на велосипедах - буде цікаво!!! Попередньо маршрут такий: потягом до Євпаторії, вєлами - до бухти Большой Кастель - ну і там до упора: риба, раки, море, гітара, нічне небо і зорі - а на додаток - ЩО ПРИДУМАЄМО!!! Якщо НІКОГО не цікавлять тарханкутські мідії - я не буду ображеним чи злим - мені і з ЛюЛю вдвох прикольно! Власне - на відміну від попередніх тем, де я запрошував до мене приєднатися - на Тарханкут я нікого не зву, навпаки, волаю: "Люди, не приєднуйтеся до моєї групи в червні 2012 - побережіть сили, посидьте дома, подивіться тєлік, подлубайтеся в носі!!! Мені і без вас буде гарно в Большому Кастєлі, маю ТАМ доста нових друзів та знайомих, ТАКИХ, що не треба умовляти і мотивувати - ВОНИ Й САМІ ТУДИ приїдуть!!! ОТО люди!!! А ви собі вирушайте ДЕінДЕ, насолоджуйтеся ІНШИМИ краєвидами, іншими морями, долами і вЄсями!!!

19.05.12 створено тему на ВелоКиєві "Матрас на Тарханкут 22-30.06.12" http://www.velokiev.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=114082

Повідомлення від comandor194sm » 19.5.12 07:47
http://www.facebook.com/VeloKlubByMichelNako - Заплановано гедоністичний матрас по маршруту Євпаторія - Оленєвка - Большой Кастєль і обратно. Квитки ТУДИ (Київ - Євпаторія) придбані на 22 червня 2012 року. ЗВІДТАМ квитки - на 30 червня. Передбачається екскурсія на Тарханкутський маяк - командир маяка - мій друг! Тільки він про це ще не знає.
Склад групи:
1. Мішель Нако - Командор, Головний Гедоніст і натураліст.
2. Алла Скнаріні - заступник Заступника ГГ, активістка велогедонізму.
3. Чак Катамарано - ГедоВегетаріанський натураліст, стабілізатор напруги.
4. Лорік Кальано - Очільник Гедоністів Туреччини, відповідальна за Меню для Мене.
5. Анжела Сорді - заступник ОГТ, фахівець з плетіння Купальських вінків.
6. Марго Буравіні - відповідальна за підготовку молодих велотуристів-чайників.
7. Антон Зправдіні-Чайниковскі - профеССор зі збирання хмизу і модератор вогню під котлами, молодий велотурист-чайник.
8. Ти, наш новий друг.
9. Твоя подруга.

Темп руху - комфортний, сієстний (в жару тУпимо біля води, не вихолячи з тіні), швидкість - по найслабшому, рюки НЕ ВАЖКІ.

Створено спільноту на ФейсБуці http://www.facebook.com/VeloKlubByMichelNako

Останні новини 15.06.12: Квитки УСІМА учасниками велотусовки придбані ТУДА і НАЗАД, продовжується підготовка до подорожі і укладка велорюків, купується відсутнє обладнання - усьо ідьот своїм штибом!
« Последнее редактирование: 03 Июля 2012, 10:13:50 от comandor194sm » Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« Ответ #1 : 20 Июня 2012, 11:17:16 »

Кошмар: ЛюЛю випала з походу по виробничим необхідностям... Створилась вакансія в команді, забезпечена квитками і рештою реманенту... Бажаючі - проявляйтесь!
Ага, 20.06.12 вакансія зникла: до нас приєдналась Алла Скнарь - багаторазовий учасник велопоходів під орудою Командора194см.
Значить - завтра вирушаємо!
« Последнее редактирование: 21 Июня 2012, 09:04:24 от comandor194sm » Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
comandor194sm
Рук. велопоходов 1-3 к\с
Постоялец
**

Карма: 23
Offline Offline

Пол: Мужской
Сообщений: 285


Я тебе чую! Я тебе розумію! Je te sens!
Dnipro - Kyiv


WWW
« Ответ #2 : 03 Июля 2012, 07:20:03 »

Тарханкутський Нью Матрас успішно завершений: усі до єдиного учасники повернулися туди, де лежали. Привезено МОРЕ вражень та 1070 фото http://foto.mail.ru/mail/orca194sm/5359 - а оскільки Він був все-таки Нью - частина фоток вилучена для приватного переляду МНОЮ і власниками фото.
Команда побувала в усіх без винятку метеорологічних катастрофах, але - дякуючи Вседержителю - нас в усіх випадках зачепило МІНІМАЛЬНО!!! Так, наприклад, катастрофічна злива, що загрожувала нам 29.06.12, стіну якої ми бачили в 500 метрах від нас на дзеркалі Караджини - впала на наші палатки двома сотнями крапель. Слава Всевишньому!!!
А тайфун 24 червня, шо позривав дахи в Оленівці, поваляв і повиривав дерева по всьому півострову - застав нас в Знаменівці, де нас сховав місцевий підприємець у новозбудованому придорожньому кафе. Тайфун, що народив ДЕВ"ЯТЬ (!!!) смерчів, ми спостерігали в теплі-добрі через пластикове вікно - як у кіно... Я шокований Божою милістю - бо якби нас "накрило" крило тайфуну десь на плєнері - у нас би, мабуть, і вуха повідривало б з голови, не кажучи вже про руки-ноги. Вдалося зафільмувати невеличкий ролик про "прихід" тайфуну - дивіться в розділі відео ММ та на Ю-Тюбі. ОТО, скажу я вам, БУЛО так було!!!!!!
Решта кліматичних загроз теж зачепили нас мінімально - наприклад, вояж на Большой Кастєль, куди мали прибути та не прибули аквалангісти з Енергодару, закінчився в БК двохвилинним "капом", хоча ДЕСЬ пройшла ТАКА злива - що мама не горюй...
Записан

Нехай у наших ворогів у роті пір"я поросте!
Страниц: [1]   Вверх
  Печать  
 
Перейти в:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!