я хочу понять...
Поки не заведеш друзів - хай і не велотуристів - не зрозумієш... Приїзди на Велодень - і познайомся хоча б ОДНИМ велосипедистом. Ну а покатаєшся у веловалці з тисячі велосипедистів - подивишся, як вставляє!!! Я другий рік вирушаю у Київ СПЕЦІАЛЬНО на Велодень і День Києва - у минулому році зібралося 5500 велосипедистів - у цьому році очікують під 7000! Ото толпа!!! Колись велодні у Столиці і в Дніпрі проводились у різні дні - і я встигав ТУДИ і СЮДИ - тепер народ як подурів - проводить Всеукраїнський Велодень - то вибирать між Дніпром і Києвом не доводиться - бо я ж киянин...
Велорух набуває розмаху - але не в Україні. Два дні катаюсь по Києву - з дочкою і її хлопцем - після Голандії це нестерпно!!! Поки допхаєшся до парку - сорок бордюрів переплигнеш... Така, люди шняга... А у Києві автопробки, а грязища у повітрі, а курява - просто ховайся... Невже ж доведеться емігрувати?!? Так не хочеться - а доведеться себе змушувати... Єдина надія на лінь... Бо якщо я захочу і вирішу - то вже вип"ю обов"язково... Хоча останні мої бажання більше стосуються Києва, ніж Амстердама... Ох і гарне місто Київ - але яке ж занехаяне і покинуте владою напризволяще... Стаю повільно мізантропом і українофагом... Така дурня!!!
Ну от я і повернувся зі Столиці Каштанової!!! У цьому році у мене ПОТРІЙНЕ свято: День Народження Києва, моє власне ДеньНародження, в Велодень - апУУУУпЄть, як АААппуУУуупЄЄЄннно!!! короче - фотки з усього цього заявленого бардака -
http://vkontakte.ru/album85718499_135963065 Ласкаво запрошую переглянути і розділити мою вЕлИчЕзНу радість!!!
Також підганяю посилання на Велодень-2011 на форумі Києва
www.velokiev.com/forum/viewforum.php?f=33, Житомира: velo.zhzh.info/news/v_zhi...h/2011-05-30-228 Донецька: mtb.dn.ua/forum/viewtopic...69&start=180
Ну а далі - самі проявіть зацікавленість - в Україні ж 24 обласних центри!!!
А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А, Я таки вперся знову в УТ-1 на Велодні у Кийові!!! Ай да я, ай да сукін син!!! А нам нЄ страшен ні вал дЄвятий, ні полюс вЄчной мірзлоти!!!
http://1tv.com.ua/uk/news/2011/05/28/5335 ха-ха, купайтеся в лучах моЄго вілічія!!!